Deze pagina is vertaald door Google Translate

Duurzame toekomst met YMX
Roosendaal

16 zonnepanelen

Toekomst van de zonnepanelen

In samenwerking met familie Drenth in Roosendaal heeft YMX een aantal zonnepanelen geïnstalleerd. In de toekomst is zonne-energie niet meer weg te denken. Nu zie je hier en daar een paar huizen met zonnepanelen. Over een aantal jaar zal het raar zijn als je geen zonnepanelen op je huis hebt liggen. Wij zijn trots dat wij een stukje hebben kunnen bijdragen aan deze geweldige ontwikkeling aan een woning in Roosendaal.

  • 15 jaar garantie
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Stijging woningwaarde
  • Wij installeren de panelen voor u
  • Weinig tot geen onderhoud

Verschillende manieren

Op dit dak hebben wij gebruik gemaakt van twee verschillende zonnepanelen. Als eerst het YMX-60PE-305M zonnepaneel. Het zonnepaneel heeft een esthetisch uiterlijk met zwart frame en achterblad. Dit type is het meest geschikt voor installatie op een schuin dak. Daarnaast heeft dit zonnepaneel uitstekend vermogen bij lage instraling. We hebben ook gebruik gemaakt van het YMX-60PE-365M zonnepaneel. Het YMX-60PE-365M Black zonnepaneel is een geavanceerd zonnepaneel met een hoge energieopbrengst, lage bedrijfstemperatuur en lange levensduur.

Het huis waar wij de zonnepanelen hebben geïnstalleerd staat in de wijk Westrand in Roosendaal. Het huis heeft een schuin dak en heeft dus al een hellingshoek voor de installatie van de zonnepanelen. Er hoefden dus geen consoles geplaatst te worden. Gelukkig konden de zonnepanelen in zuidelijke richting geplaatst worden. Hierdoor heeft het zonnepaneel de meeste zonuren. Dus kan de familie het maximale uit de zonnepanelen halen. Wil je weten welke zonnepanelen het best bij uw woning passen? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan. En weet welke zonnepanelen wij adviseren!