Deze pagina is vertaald door Google Translate

Kortendijk wordt duurzaam
Roosendaal

18 zonnepanelen

YMX helpt verduurzamen

Het volgende project is weer gerealiseerd. Dit keer een woning in de wijk Kortendijk in Roosendaal. Tegenwoordig zie je af en toe zonnepanelen op daken liggen. In de toekomst zul je af en toe geen zonnepanelen op het dak zien liggen. Totdat over een aantal jaren er overal zonnepanelen op het dak liggen. Zo zorgen we er samen voor dat Nederland beetje bij beetje verduurzaamd. Wij zijn trots dat wij hierbij een handje kunnen helpen.

18 zonnepanelen werden geïnstalleerd tijdens dit project. Voor de begrippen van zonnepanelen installateurs is dit veel voor een particuliere woning. Op een gemiddelde woning installeren onze installateurs 10 zonnepanelen. Het is dus geen gemiddelde woning geweest, bij YMX maakt dat niet uit! Met liefde en plezier gaan we deze uitdaging aan in samenwerking met de klant.

  • 15 jaar garantie
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Stijging woningwaarde
  • Wij installeren de panelen voor u
  • Weinig tot geen onderhoud

Juiste hellingshoek

De woning in de wijk Kortendijk heeft een plat dak. Een plat dak heeft vele voordelen. Op een plat dak kunnen wij de ideale hellingshoek bepalen. Wij installeren de zonnepanelen in speciaal gemaakte consoles. Deze consoles houden de zonnepanelen in de ideale hellingshoek en ze zijn gevuld met ballast om ervoor te zorgen dat de zonnepanelen goed vast komen te staan op het platte dak. Door deze opstelling worden de zonnepanelen goed gekoeld (in de zomer). Hoe koeler de lucht rondom het zonnepaneel is, hoe meer energie deze oplevert.

Tijdens dit project hebben we gebruik gemaakt van het type YMX-60PE-285m zonnepaneel. Dit zonnepaneel is ontwikkeld met PERC monomodules. Hierdoor heeft het een hoge efficiëntie en hoge betrouwbaarheid en kan het hoogste uitgangsvermogen van 285 Wp gemakkelijk worden bereikt. Ook bij lage instraling zijn de prestaties uitstekend voor stroomopwekking.