Deze pagina is vertaald door Google Translate

Nieuwe woning verduurzaamd
Etten-Leur

20 zonnepanelen

Samenwerkingen ook in Etten-Leur

Deze keer zijn wij bezig geweest bij een woning in Etten-Leur. Tijdens dit project hebben wij 20 zonnepanelen geïnstalleerd. Bij de installatie hebben we gebruik gemaakt van het YMX-60PE-310m zonnepaneel. Het zonnepaneel heeft een esthetisch uiterlijk met zwart frame en achterblad. Dit type is het meest geschikt voor installatie op het dak. Daarnaast heeft dit zonnepaneel uitstekend vermogen bij lage instraling.

  • 15 jaar garantie
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Stijging woningwaarde
  • Wij installeren de panelen voor u
  • Weinig tot geen onderhoud

Weer een plat dak

De woning in Etten-Leur heeft een plat dak. Een woning met een plat dak brengt vele voordelen met zich mee. Op het platte dak hebben wij de ideale hellingshoek bepaald en de zonnepanelen geplaatst in speciale consoles. Door deze consoles kunnen de zonnepanelen schuin komen te staan op het dak. De consoles zijn gevuld met ballast om ervoor te zorgen dat de zonnepanelen vast komen te staan op het platte dak. Door deze opstelling worden de zonnepanelen goed gekoeld (in de zomer). Hoe koeler de lucht rondom het zonnepaneel is, hoe meer energie deze oplevert.

Samen met de klant kijken we terug op een afgerond project. Door dit project hebben we ervoor gezorgd dat Etten-Leur weer een woning rijker is met zonnepanelen!