Deze pagina is vertaald door Google Translate

YMX helpt verduurzamen
Roosendaal

22 zonnepanelen

Samenwerking in de wijk Weihoek

Er zijn weer nieuwe zonnepanelen geïnstalleerd in samenwerking met een familie in de wijk Weihoek in Roosendaal. Nu zie je hier en daar een aantal zonnepanelen. Maar binnen een aantal jaren zijn zonnepanelen niet meer weg te denken van de daken in heel Nederland. Wij zijn daarom trots dat wij nu al een bijdragen kunnen leveren aan het verduurzamen van Nederland, beginnend in Roosendaal.

Bij dit project hebben wij 22 zonnepanelen geïnstalleerd. Dit is een zeer groot huis. Op een gemiddeld huis plaatsen wij 10 zonnepanelen. Het was dus een leuke uitdaging voor ons team van YMX.

  • 15 jaar garantie
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Stijging woningwaarde
  • Wij installeren de panelen voor u
  • Weinig tot geen onderhoud

Ook plat dak mogelijk

De woning waar we de zonnepanelen hebben geïnstalleerd bevindt zich in de wijk Weihoek in Roosendaal. De woning heeft een plat dak, dit brengt vele voordelen met zich mee. Op het platte dak hebben wij de ideale hellingshoek bepaald en de zonnepanelen geplaatst in speciale consoles. Door deze consoles kunnen de zonnepanelen schuin komen te staan op het dak. De consoles zijn gevuld met ballast om ervoor te zorgen dat de zonnepanelen vast komen te staan op het platte dak. Door deze opstelling worden de zonnepanelen goed gekoeld (in de zomer). Hoe koeler de lucht rondom het zonnepaneel is, hoe meer energie deze oplevert.