Deze pagina is vertaald door Google Translate

Verduurzamen doe je met YMX
Roosendaal

16 zonnepanelen

Weer een familie in Roosendaal een stukje duurzamer

Weer een mooi nieuw particulier project. Wij hebben 16 zonnepanelen geïnstalleerd in de wijk Weihoek in Roosendaal. Een mooi en uitdagend project op een schuin dak. Weer een woning in Roosendaal geholpen met verduurzamen. Bij de installatie van dit project hebben we gebruik gemaakt van het YMX-60PE-305m zonnepaneel. Dit zonnepaneel heeft een esthetisch uiterlijk met een zwart frame en achterblad.

  • 15 jaar garantie
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Stijging woningwaarde
  • Wij installeren de panelen voor u
  • Weinig tot geen onderhoud

2 manieren

Zonnepanelen kunnen op 2 manieren gemonteerd worden op een schuin dak. Tijdens het monteren maken wij vaak gebruik van het installeren op de dakpannen, d.m.v. een frame. Daarnaast is het ook mogelijk om de zonenpanelen op het dak zelf te laten installeren. Bij dit project hebben we gebruik gemaakt van het monteren op de dakpannen d.m.v. het frame. Deze manier brengt vele voordelen met zich mee. Zo kan de tempratuur van de zonnepanelen lager blijven omdat de wind onder de zonnepanelen kan door waaien. Door gebruik te maken van deze installatie verbetert u de prestatie van de zonnepanelen en krijgt u een beter rendement uit uw zonnepanelen.

Wij kijken samen met Toby terug op een mooi project. Samen hebben we ervoor gezorgd dat er weer een woning in Roosendaal een stuk duurzamer is geworden.