Deze pagina is vertaald door Google Translate

Weer een familie een stukje duurzamer
Roosendaal

10 zonnepanelen

Weer een familie in Roosendaal een stukje duurzamer

Afgelopen tijd hebben we weer een familie in Roosendaal voorzien van 10 zonnepanelen. De zonnepanelen hebben wij geïnstalleerd op een schuin dak in zuidelijke richting. Dit is de perfecte richting voor het installeren van zonnepanelen. Bij dit project hebben we gebruik gemaakt van het YMX-60PD-280m zonnepaneel. Het zonnepaneel kenmerkt zich door de betere opvang van zonnestralen.

  • 15 jaar garantie
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Stijging woningwaarde
  • Wij installeren de panelen voor u
  • Weinig tot geen onderhoud

Twee manieren

Het installeren van zonnepanelen kan op twee manieren op een schuin dak geïnstalleerd. Wij installeren het vaakst de zonnepanelen op het dak, d.m.v. een frame wat bovenop de dakpannen wordt geïnstalleerd. Het is ook mogelijk om de zonnepanelen op het dak te installeren, onder de dakpannen. Tijdens dit project hebben wij gebruik gemaakt van de installatie op de dakpannen. Dit is een manier met vele voordelen. De temperatuur van de zonnepanelen blijven lager omdat de wind onder de zonnepanelen door waait. Door deze installatie verbetert u de prestatie van de zonnepanelen en krijgt u dus een beter rendement uit uw zonnepanelen installatie.

Samen met de familie Yildirim kunnen we met trots terugkijken naar dit project. We hebben er samen voor gezorgd dat het huis in Roosendaal gebruik kan maken van duurzame zonne-energie.