Deze pagina is vertaald door Google Translate

Huis met 50 zonnepanelen
Breda

50 zonnepanelen

Ruimte voor zonnepanelen op plat dak.

 

Vrijstaand huis in Breda. Voor dit project hebben wij 50 zonnepanelen geplaatst. De panelen zijn geplaatst op het platte dak van de overkapping en de garage van het huis.

 

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Wij installeren de panelen voor u
  • Stijging woningwaarde
  • Weinig tot geen onderhoud

Op overkapping en garage

 

De zonnepanelen op de overkapping en garage zijn nauwelijks zichtbaar en geplaatst in zuidelijke richting. Door consoles zijn de panelen vastgemaakt aan het dak om te zorgen dat deze goed vastzitten bij wind. Zonnepanelen op een plat dak zijn sneller terugverdiend dan panelen die geplaatst zijn op een schuin dak. Dit komt doordat de zonnepanelen op een plat dak geïnstalleerd kunnen worden in de ideale hellingshoek. Ondanks dat er tussen de rijen een afstand zit, om te voorkomen dat er onderling schaduw ontstaat tussen de panelen, zijn er 50 zonnepanelen geplaatst wat ervoor zorgt dat het huis erg duurzaam wordt en de woningwaarde stijgt. Voor de vrijstaande woning in Breda is het type YMX-60PD-310M Bifacial zonnepaneel gebruikt. Dit type paneel past perfect bij het platte dak in deze situatie.

De panelen zijn geplaatst op de overkapping en de garage van het huis. De ruimte voor zonnepanelen die gecreëerd wordt door te kiezen om daar zonnepanelen te plaatsen is erg optimaal. Omdat er altijd nog panelen op het dak geplaatst kunnen worden, zijn de mogelijkheden verschillend en is de ruimte dus groot.

Met trots kunnen wij terugkijken op dit project waarbij we samen met de bewoners van de vrijstaande woning in Breda de uitdaging aan zijn gegaan. We hebben ervoor gezorgd dat de vrijstaande woning duurzame zonne-energie kan gebruiken.