Deze pagina is vertaald door Google Translate

Zonnepanelen voor bungalow
Breda

20 zonnepanelen

Duurzaamheid staat centraal

 

Bungalow in Breda. YMX Euro Solar is benaderd om te kijken naar de mogelijkheden van het plaatsen van zonnepanelen op de bungalow. Voor deze woning staat duurzaamheid centraal. Dus wij hebben een passend advies gemaakt voor deze bungalow, met het oog op de wensen van de klant.

Voor de bungalow in Breda hebben wij 20 zonnepanelen van het type YMX-60PD-310M Bifacial geplaatst op het platte dak. Dit type zonnepaneel was geschikt voor deze situatie. De ruimte voor zonnepanelen op een plat dak is erg gunstig omdat er altijd een ideale hellingshoek bepaald kan worden. De zonnepanelen hebben wij in speciale consoles geplaatst zodat de zonnepanelen schuin komen te staan. Deze hebben wij gevuld met ballast om ervoor te zorgen dat de zonnepanelen vast komen te staan op het platte dak.

 

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Wij installeren de panelen voor u
  • Zonnepanelen mogelijk op plat dak
  • Weinig tot geen onderhoud

De ideale positie

 

Het voordeel van een plat dak is dat de zonnepanelen geplaatst konden worden in zuidelijke richting met een hellingshoek van 35 graden. Tussen de verschillende rijen panelen is er een ruimte vrijgelaten zodat de zonnepanelen niet zorgen voor schaduw onderling. De bungalow vangt met de panelen zo het meeste zonlicht en dat levert veel stroom op. De bungalow is gevestigd tussen laagbouw. Dit zorgt voor een optimale werking van de panelen doordat er geen schaduw ontstaat op het dak van de bungalow.