Deze pagina is vertaald door Google Translate

De beste zonnepanelen voor uw zaak!

YMX Euro Solar is dé leverancier van zonnepanelen. Snelle levering uit voorraad en gegarandeerd een scherpe prijs!

Gecertificeerde dealer

Gecertificeerde dealer

Zakelijke zonnepanelen voor een zonnige prijs

 

YMX Euro Solar is dé leverancier van zonnepanelen voor ieder bedrijfspand. Wij kunnen u het totale pakket aanbieden, waardoor u geen omkijken heeft naar uw zonnepanelen. Bij ons profiteert u van een scherp inkoopvoordeel en zijn al onze zonnepanelen direct uit voorraad leverbaar! Zo kunt u snel starten aan een duurzame toekomst.

 

Een bedrijfspand verduurzamen. Een beeld wat steeds vaker terugkomt. Het is vaak mogelijk om bedrijfspanden vol te leggen met zonnepanelen. Er is vanuit de overheid een SDE+-subsidie beschikbaar gesteld. De opgewekte stroom per kWh wordt aan u uitbetaald. Door YMX zonnepanelen aan te schaffen profiteert u niet alleen van de voordelen zoals de scherpste prijs en ruime keuze, maar ook van de mogelijke subsidies die vanuit de overheid worden vrijgesteld.

 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Directe levering uit voorraad
 • SDE+ (Stimulering Duurzame Energieproducten)
 • EIA (Energie-investeringaftrek)
 • MIA (Milieu-investeringsaftrek)

Voordelen van zonnepanelen op uw bedrijfspand

Zonnepanelen zijn een duurzame investering. In kosten, in het pand en in de toekomst. De voordelen van YMX Euro Solar voor uw bedrijf op een rij!

Goedkoopste prijs

Inkoopvoordeel

Prijsafspraak

Bij grotere volumes maken wij aparte prijsafspraken.

Directe levering

24/7 uit voorraad leverbaar

Projecten

Wij zijn de leverancier met de juiste expertise en ervaring die u van A tot Z kan voorzien in zonnepanelen. Wij voorzien een breed scala van organisaties, bedrijven en hun partners in hun vraag naar zonnepanelen. Bekijk de projecten van aangesloten installateurs.

Veelgestelde vragen

Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen?

Binnen 6 tot 8 jaar heeft u de zonnepanelen terugverdiend. De levensduur van uw zonnepanelen ligt tussen de 20 en 25 jaar. Dus dat komt uit op gemiddeld 15 jaar eigen opgewekte energie voor uw bedrijf.

Welke voordelen heeft u met zonnepanelen?

Er zijn verschillende aftrekposten voor ondernemers. U heeft de Energie-investeringsaftrek (EIA), de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving van milieu-investeringen (Vamil). Daarnaast heeft u ook een salderingsregeling waar u gebruik van kunt maken. Meer informatie over de salderingsregeling vindt u hier.

Wat is een SDE+ subsidie?

Een SDE+ subsidie staat voor Stimulering Duurzame Energieproductie. De overheid wil met deze regeling bedrijven stimuleren om gebruik te maken van hernieuwbare energie. Met de SDE+ kunt u een deel van de kostprijs tussen grijze stroom en zonnestroom vergoed krijgen. Het is een soort tegemoetkoming vanuit de overheid.

Wat brengen de zonnepanelen op?

Er is geen standaard model waarin u de opbrengst van zonnepanelen kunt berekenen. De opbrengst van uw zonnepaneel hangt van vele factoren af. U bespaart wel een kostenpost binnen uw bedrijf. Namelijk; de maandelijkse energiekosten. Maar ook de waarde van uw bedrijfspand stijgt.

Wat is het rendement van zonnepanelen?

Het rendement is niet altijd zo makkelijk om uit te rekenen. Dit komt omdat het rendement van verschillende factoren afhankelijk is. Het kan liggen aan de volgende factoren:

 • Het type zonnepanelen
 • De leeftijd van de zonnepanelen
 • De hellingshoek van het dak waar de zonnepanelen op liggen
 • Aan welke kant van het bedrijfspand de zonnepanelen geïnstalleerd zijn
 • Hoeveel schaduw de zonnepanelen hebben
 • De hoeveelheid vuil op de zonnepanelen
 • Het weer

‐ Eric Kempenaars

"De samenwerking met YMX Euro Solar B.V. was zeer prettig. We werden goed geïnformeerd waardoor we wisten wat we konden verwachten op de dagen van de installatie. "

 • 1200 zonnepanelen geplaatst 1200 zonnepanelen geplaatst
 • Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak

‐ Arjan Hellemons

"Van begin tot eind is alles goed gegaan. Alles is netjes weggewerkt en alle instructies waren duidelijk voor ons. Wij hebben bij meerdere vrienden en familie YMX al aangeraden. "

 • 19 zonnepanelen geplaatst 19 zonnepanelen geplaatst
 • Geplaatst op schuindak Geplaatst op schuindak

‐ Ad Lambregts

"De zonnepanelen werden binnen 2 weken geplaatst! Goed contact en namen de tijd voor het inmeten. Het is compleet opgeleverd en werkt naar behoren. Kortom erg positief!"

 • Bungalow Bungalow
 • Woningwaarde gestegen Woningwaarde gestegen