Deze pagina is vertaald door Google Translate

Duurzame moskee
Roosendaal

160 zonnepanelen

Samen werken aan de toekomst!

 

ISN Roosendaal Yeşil Moskee is een Turkse moskee in Roosendaal, voor wie duurzaamheid van belang is. Investeren in YMX Euro Solar zonnepanelen was voor de moskee dan ook een weloverwogen en milieuverantwoordelijke stap die écht van deze tijd is.

 

  • Zonnepanelen op plat dak sneller terugverdiend
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Duurzame zonne-energie
  • Samen werken aan de toekomst!

Samenwerking

 

In samenwerking met YMX Euro Solar zijn op het platte dak van de moskee 160 zonnepanelen van het type YMX-60PE-300m geplaatst. Zonnepanelen op plat dak zijn sneller terugverdiend dan panelen op een schuin dak. Dit komt omdat op een plat dak de panelen een ideale positionering hebben ten opzichte van de zon.

Op het dak van de moskee hebben wij de ideale hellingshoek bepaald en de zonnepanelen geplaatst in speciale consoles, zodat de panelen schuin komen te staan. De consoles zijn gevuld met ballast om ervoor te zorgen dat de zonnepanelen vast komen te staan op het platte dak. Door deze opstelling worden de zonnepanelen goed gekoeld (in de zomer). Hoe koeler de lucht rondom het zonnepaneel is, hoe meer energie deze oplevert.

Van advies tot installatie is YMX Euro Solar deze uitdaging aangegaan en kan ISN Roosendaal Yeşil Moskee nu gebruikmaken van duurzame zonne-energie.

Gerelateerde projecten

Bekijk meer gerelateerde projecten.