Deze pagina is vertaald door Google Translate

Kempenaars Recycling B.V.
Roosendaal

1.200 zonnepanelen

Recyclingbedrijf naar duurzame energie

 

Voor een project bij Kempenaars Recycling B.V. zijn wij (YMX Euro Solar B.V.) aan de slag gegaan met het plaatsen van zonnepanelen. Kempenaars is een bedrijf dat papier recycled in Roosendaal. Ze zijn ervaren sorteerder en recycler van papier, karton, verpakkingsfolies en diverse harde kunststof. Ze zijn al meer dan 65 jaar bezig met het verwerken van oud papier.  Het bedrijf wilde naast het sorteren en recyclen van papier nog iets voor de maatschappij betekenen. Het thema duurzaamheid was iets dat elke keer terugkwam. Dus er was al snel een besluit genomen om zonnepanelen te laten installeren op het bedrijfspand. Wij vonden het mooi dat wij het bedrijfspand mochten gaan verduurzamen.

 

  • 15 jaar garantie
  • Waardeverhoging van bedrijfspand
  • Verschillende regelingen mogelijk
  • Lagere energierekening
  • Beperkte CO2-uitstoot
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Lange levensduur

Een groot dakoppervlakte

 

Het bedrijfspand van Kempenaars Recycling B.V. is een pand met een groot dakoppervlakte. Wij hadden dus voldoende ruimte op het dak om de zonnepanelen te installeren.

Dat wij op een groot dakoppervlakte zonnepanelen konden installeren, is goed terug te zien in het aantal zonnepanelen. Voor het project bij Kempenaars Recycling B.V. hebben wij 1.200 zonnepanelen mogen installeren. Een groot  project en een echte uitdaging waar we veel vertrouwen in hadden. Bij het installeren van de zonnepanelen hebben we gebruikgemaakt van het type YMX-60PD-310M Bifacial. Een zonnepaneel dat voor dit project perfect geschikt was. Bent u benieuwd welk zonnepaneel voor uw dak geschikt is? Neem dan snel een kijkje op de productenpagina.

Het bedrijfspand van Kempenaars Recycling B.V. heeft een plat dak. Het is dus mogelijk om zonnepanelen te laten installeren op een plat dak. Het project bij Kempenaars Recycling B.V. is hiervan een goed voorbeeld. Eigenlijk is het vreemd maar een plat dak is beter dan een schuin dak. Bij een plat dak is de hellingshoek van de zonnepanelen kleiner dan op een schuin dak. Hierdoor kunnen wij de zonnepanelen de juiste richting oprichten. Dus haalt u het maximale uit uw zonnepanelen.

Gerelateerde projecten

De titel voor de gerelateerde projecten bij een single project.