Deze pagina is vertaald door Google Translate

Woonhuis voor de toekomst
Rucphen

19 zonnepanelen

Toekomst van zonnepanelen

 

Voor een woonhuis in Rucphen hebben wij een aantal zonnepanelen geïnstalleerd. Zonne-energie is iets wat in de toekomst niet meer weg te denken is. Nu zie je hier en daar huizen met zonnepanelen. In de toekomst zal het raar zijn als je geen zonnepanelen op het dak van je huis hebt liggen. Het is een geweldige ontwikkeling die we bij een woonhuis in Rucphen uit hebben gevoerd. Buiten de zonnepanelen waren de bewoners ook bezig met het aanschaffen van een elektrische auto. Deze combinatie van zonnepanelen en een elektrische auto is dubbel zo goed voor het milieu. Door de elektrische auto op te laden met de stroom van je zonnepanelen zijn de kosten laag en ben je goed bezig voor het milieu. Een win-winsituatie dus.

 

  • Verhoging van woningwaarde
  • Lagere energierekening
  • Beperkte CO2-uitstoot
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Lange levensduur
  • Weinig tot geen onderhoud

19 zonnepanelen op woonhuis

 

Op het dak van dit woonhuis in Rucphen hebben wij 19 zonnepanelen geïnstalleerd. Voor een gemiddeld huis is dit redelijk veel. Het woonhuis in Rucphen is daarom ook geen gemiddeld huis. Op een gemiddeld huis leggen wij 10 zonnepanelen. Een project waarbij we het dubbele aantal aan zonnepanelen hebben geïnstalleerd.

Voor het installeren van de zonnepanelen hebben we het type YMX-60PD-310M Bifacial gebruikt op het dak van de woning. Dit type zonnepaneel was het meest geschikt voor dit dak en ideaal in combinatie met een elektrische auto. Bent u benieuwd welk zonnepaneel voor uw dak en elektrische auto geschikt is? Neem dan snel een kijkje op de productenpagina. Of neem contact met ons op.

Het woonhuis in Rucphen heeft een schuin dak en dus al een hellingshoek voor de zonnepanelen. Het enige punt wat minder is, is dat het dak niet altijd in zuidelijke richting staat. Gelukkig konden we bij het woonhuis in Rucphen de zonnepanelen plaatsen met een hellingshoek van 45 graden in zuidelijke richting.

Gerelateerde projecten

Bekijk meer gerelateerde projecten.