Deze pagina is vertaald door Google Translate

Nieuwe woning voor een betere toekomst
Roosendaal

13 zonnepanelen

Zonne-energie de nieuwe toekomst

Voor een woning in Roosendaal hebben wij een aantal zonnepanelen geïnstalleerd. Zonne-energie is iets wat in de toekomst niet meer weg te denken is. Nu zie je hier en daar huizen met zonnepanelen. In de toekomst zal het raar zijn als je geen zonnepanelen op het dak van je huis hebt liggen. Het is een geweldige ontwikkeling die we bij een woning in Roosendaal hebben uitgevoerd.

Op het dak van de woning in Roosendaal hebben wij 13 zonnepanelen geïnstalleerd. Dit is een gemiddeld huis waarop wij zonnepanelen installeren. Op een gemiddeld huis installeren wij 10 zonnepanelen.

  • Woningwaarde verhoogt
  • Beperkt het CO2-uitstoot
  • Lange levensduur
  • Lagere energierekening
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Langere levensduur

Voor het installeren van de zonnepanelen hebben we het type YMX-60PE-365m.Dit type zonnepaneel is een geavanceerd zonnepaneel met een hoge energieopbrengst, lage bedrijfstempratuur en lange levensduur. Dit zonnepaneel heeft bewezen uitstekende prestaties met minder zon en een lage bedrijfstempratuur.

De woning in Roosendaal heeft een schuin dak en heeft dus al een hellingshoek voor de zonnepanelen. Het enige mindere punt van een schuin dak is, dat de zonnepanelen niet altijd in zuidelijke richting kunnen worden geplaatst. Maar door dit type zonnepaneel is het minder belangrijk naar welke richting de zonnepanelen staan.