Deze pagina is vertaald door Google Translate

Rijtjeshuis voor de toekomst
Roosendaal

12 zonnepanelen

Roosendaal weer een stukje duurzamer

Voor rijtjeshuis in Roosendaal hebben wij 12 zonnepanelen geïnstalleerd. De zonnepanelen zijn geïnstalleerd op een schuin dak. Tijdens de installatie hebben we gebruik gemaakt van de YMX-60PE-365m zonnepanelen gebruikt. Het YMX-60PE-365M Black zonnepaneel is een geavanceerd zonnepaneel met een hoge energieopbrengst, lage bedrijfstemperatuur en lange levensduur.

  • 15 jaar garantie
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Stijging woningwaarde
  • Wij installeren de panelen voor u
  • Weinig tot geen onderhoud

Trotse familie

Wij maken gebruik van 2 manieren om zonnepanelen te installeren op een schuin dak. Wij installeren zonnepanelen het meest op het dak, d.m.v. een frame wat bovenop de dakpannen wordt geïnstalleerd. Daarnaast is het ook mogelijk om de zonnepanelen te monteren op het dak. Wij hebben bij dit project gebruik gemaakt van de meest gebruikte manier, installaties op de dakpannen. Deze manier heeft meerdere voordelen. De temperatuur van de zonnepanelen blijven lager omdat de wind onder de zonnepanelen door waait. Door deze installatie verbetert u de prestatie van de zonnepanelen en krijgt u dus een beter rendement uit uw zonnepanelen installatie.

Samen met de familie Bouwmeester kunnen we met trots terugkijken naar dit project. We hebben er samen voor gezorgd dat het huis in Roosendaal gebruik kan maken van duurzame zonne-energie.