Deze pagina is vertaald door Google Translate

Zonnepanelen online

YMX Euro Solar is dé leverancier van zonnepanelen. Snelle levering uit voorraad en gegarandeerd een scherpe prijs!

Gecertificeerde dealer

Gecertificeerde dealer

Aanschaffing zonnepanelen online

Zonnepanelen online kopen, bestellen of de voordelen bekijken? Bij YMX Euro Solar, dé leverancier op gebied van zonnepanelen, is alles mogelijk. Met de ontwikkeling van het heden, maakt YMX het verschil in de toekomst. Op particulier of zakelijk gebied geniet je van vele verschillende voordelen. Wat deze voordelen precies zijn, leggen we je uit!

 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Directe levering uit voorraad
 • Inkoopvoordeel
 • A-Kwaliteit zonnepanelen
 • Zonnepanelen uit eigen fabriek

Particulier

Als particulier op zoek zijn naar zonnepanelen online kan soms overweldigend zijn. Bij YMX ben je sowieso aan het juiste adres. Met de zonnepanelen van YMX kun je je eigen stroom genereren op een duurzame manier. Doordat je stroom opwekt via zonne-energie, heb je minder CO2-uitstoot uit je huis. Je woningwaarde gaat hierbij ook omhoog, doordat je een beter energielabel zal krijgen. Verder kan het voordeel op je energierekening oplopen tot wel honderden euro’s per jaar. De YMX zonnepanelen zijn dus zeker een investering in de toekomst en de uitgave zeker waard. Alvast bekijken welk type zonnepaneel er het beste bij je past? Bekijk dan ons assortiment.

Goede investering

Terugverdient binnen 8 jaar

Goede zonnepanelen

Scherpe inkoopvoordelen

5.000+ panelen

Direct op voorraad

Zakelijk

Op zakelijk gebied zijn ook zonnepanelen online te vinden. Met een mooi inkoopvoordeel die ervoor zorgt dat je minder hoeft te betalen wanneer je meer zonnepanelen online aanschaft biedt YMX je nog meer voordelen. Verder zijn de zonnepanelen direct uit voorraad leverbaar, waardoor de zonnepanelen snel geleverd kunnen worden. Ook stelt de overheid een SDE+ subsidie beschikbaar als je zakelijk zonnepanelen wil aanschaffen. Dit wil zeggen dat je opgewekte stroom per kWh aan je wordt uitbetaald. Overleggen over wat er allemaal kan? Neem dan gerust contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden!

Goedkoopste prijs

Tot wel 20% korting

Inkoopvoordelen

Speciale kortingen vanaf 180 panelen

Directe levering

24/7 uit voorraad leverbaar

Projecten

Wij zijn de leverancier met de juiste expertise en ervaring die u van A tot Z kan voorzien in zonnepanelen. Wij voorzien een breed scala van organisaties, bedrijven en hun partners in hun vraag naar zonnepanelen. Bekijk de projecten van aangesloten installateurs.

Voordelen zonnepanelen online

Zonnepanelen online aanschaffen bied op zakelijk en particulier gebied natuurlijk ook verschillende overeenkomende voordelen. De energie van de zon is namelijk altijd gratis, waarbij ook op bewolkte dagen energie opgeleverd wordt. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk de besparing op de energierekening. Hierdoor zijn zonnepanelen geen uitgave, maar een investering.

Kortom, zonnepanelen online aanschaffen kun je het beste doen met de voordelen van YMX Euro Solar. Laat de woningwaarde van je huis omhoog gaan, laat je energie opwekken op een duurzame manier, geniet van het inkoopvoordeel en laat je verrassen door de besparing op je energierekening.

 • 15 jaar garantie
 • Van A tot Z installatie
 • Professionele installateurs
 • Certificaten aanwezig

‐ Eric Kempenaars

"De samenwerking met YMX Euro Solar B.V. was zeer prettig. We werden goed geïnformeerd waardoor we wisten wat we konden verwachten op de dagen van de installatie. "

 • 1200 zonnepanelen geplaatst 1200 zonnepanelen geplaatst
 • Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak

‐ Arjan Hellemons

"Van begin tot eind is alles goed gegaan. Alles is netjes weggewerkt en alle instructies waren duidelijk voor ons. Wij hebben bij meerdere vrienden en familie YMX al aangeraden. "

 • 19 zonnepanelen geplaatst 19 zonnepanelen geplaatst
 • Geplaatst op schuindak Geplaatst op schuindak

‐ Ad Lambregts

"De zonnepanelen werden binnen 2 weken geplaatst! Goed contact en namen de tijd voor het inmeten. Het is compleet opgeleverd en werkt naar behoren. Kortom erg positief!"

 • Bungalow Bungalow
 • Woningwaarde gestegen Woningwaarde gestegen