Deze pagina is vertaald door Google Translate

Zonnepanelen kopen

YMX Euro Solar is dé leverancier van zonnepanelen. Snelle levering uit voorraad en gegarandeerd een scherpe prijs!

Gecertificeerde dealer

Gecertificeerde dealer

Aanschaffing zonnepanelen

Zonnepanelen kopen als particulier of zakelijk? Maar waar kun je dat het beste doen? Hoe weet je dat je goed zit en je ontvangt wat je verwacht? En wat zijn de voordelen van deze zonnepanelen precies? YMX Euro Solar is dé leverancier op gebied van zonnepanelen. We leggen je de voordelen uit.

 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Directe levering uit voorraad
 • Inkoopvoordeel
 • A-Kwaliteit zonnepanelen
 • Zonnepanelen uit eigen fabriek

Particulier Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen als particulier biedt je vele voordelen. Met behulp van zonnepanelen ben je minder afhankelijk van energieleveranciers en geniet je daarvan op een duurzame en milieuvriendelijke manier. Dankzij het opwekken van energie via zonne-energie verlaag je de CO2 uitstoot van je woning. Ook gaat je woningwaarde omhoog zodra je zonnepanelen hebt laten installeren. Dit doordat je woning een beter energielabel krijgt. Direct kijken welk type zonnepaneel het best bij jou past? Bekijk dan gerust ons assortiment.

Goede investering

Terugverdient binnen 8 jaar

Goede zonnepanelen

Scherpe inkoopvoordelen

5.000+ panelen

Direct op voorraad

Zakelijk

Als bedrijf kun je bij YMX ook zonnepanelen kopen. Bij YMX Euro Solar geniet je als bedrijf van een inkoopvoordeel. Dit wil zeggen dat hoe meer zonnepanelen er geïnstalleerd worden, hoe lager de kosten per zonnepaneel. De installatie wordt overigens helemaal door ons zelf geregeld. Zo hoef jij je geen zorgen te maken om de installatie van de zonnepanelen. Verder wordt er door de overheid een SDE+ subsidie beschikbaar gesteld. De opgewekte stroom wordt hierbij per kWh aan je uitbetaald. Weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op!

Goedkoopste prijs

Tot wel 20% korting

Inkoopvoordelen

Speciale kortingen vanaf 180 panelen

Directe levering

24/7 uit voorraad leverbaar

Projecten

Wij zijn de leverancier met de juiste expertise en ervaring die u van A tot Z kan voorzien in zonnepanelen. Wij voorzien een breed scala van organisaties, bedrijven en hun partners in hun vraag naar zonnepanelen. Bekijk de projecten van aangesloten installateurs.

Overkoepelende voordelen

Zonnepanelen kopen voor particulier en zakelijk heeft natuurlijk nog meer voordelen. Deze voordelen gelden voor beide gevallen. De energie van de zon is altijd gratis, zelfs op bewolkte dagen zullen de zonnepanelen energie opwekken. Verder heb je bij YMX altijd recht op 15 jaar garantie van niet alleen je aankoop, maar ook de installatie.

Kortom, zonnepanelen kopen op particulier of zakelijk gebied kun je met een gerust hart doen bij YMX Euro Solar. Met vele voordelen en een ruime garantietijd installeren wij de zonnepanelen voor je, dan hoef jij je nergens druk om te maken. Direct sparren of jouw gewenste type zonnepaneel bestellen? Neem contact met ons op of bekijk alvast eerst zelf het assortiment!

 • 15 jaar garantie
 • Van A tot Z installatie
 • Professionele installateurs
 • Certificaten aanwezig

‐ Eric Kempenaars

"De samenwerking met YMX Euro Solar B.V. was zeer prettig. We werden goed geïnformeerd waardoor we wisten wat we konden verwachten op de dagen van de installatie. "

 • 1200 zonnepanelen geplaatst 1200 zonnepanelen geplaatst
 • Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak

‐ Arjan Hellemons

"Van begin tot eind is alles goed gegaan. Alles is netjes weggewerkt en alle instructies waren duidelijk voor ons. Wij hebben bij meerdere vrienden en familie YMX al aangeraden. "

 • 19 zonnepanelen geplaatst 19 zonnepanelen geplaatst
 • Geplaatst op schuindak Geplaatst op schuindak

‐ Ad Lambregts

"De zonnepanelen werden binnen 2 weken geplaatst! Goed contact en namen de tijd voor het inmeten. Het is compleet opgeleverd en werkt naar behoren. Kortom erg positief!"

 • Bungalow Bungalow
 • Woningwaarde gestegen Woningwaarde gestegen