Deze pagina is vertaald door Google Translate

Zonnepanelen installateurs

YMX Euro Solar is dé leverancier van zonnepanelen. Snelle levering uit voorraad en gegarandeerd een scherpe prijs!

Gecertificeerde dealer

Gecertificeerde dealer

Het allerbeste voor jou

Op zoek naar de beste zonnepanelen installateurs? Het is natuurlijk belangrijk dat je gloednieuwe zonnepanelen op de juiste manier geïnstalleerd worden. Maar daarnaast wil je natuurlijk ook kunnen genieten van andere voordelen. Op particulier en zakelijk gebied geniet je bij YMX Euro Solar van diverse voordelen. Maar eerst, de installatie.

 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Directe levering uit voorraad
 • Inkoopvoordeel
 • A-Kwaliteit zonnepanelen
 • Zonnepanelen uit eigen fabriek

Zonnepanelen installateurs

Bij YMX Euro Solar beschikken we over een team van de beste zonnepanelen installateurs. We nemen al je zorgen uit handen en voeren de installatie volledig voor je uit. Zo kun jij je richten op je dagelijkse werkzaamheden. Bij YMX bieden we je een garantie aan van 15 jaar. Niet alleen op de panelen, maar ook op de installatie. Met ons vakmanschap én deze garantie hoef jij je nergens meer zorgen om te maken. Onze zonnepanelen installateurs zorgen ervoor dat alles perfect geïnstalleerd wordt.

Goede investering

Terugverdient binnen 8 jaar

Goede zonnepanelen

Scherpe inkoopvoordelen

5.000+ panelen

Direct op voorraad

Particulier

Zonnepanelen aanschaffen op je woning gaat natuurlijk verder dan alleen de installatie. Doordat je zelf je stroom gaat opwekken, ben je minder afhankelijk van energieleveranciers. Verder geniet je ook op bewolkte dagen van opgewekte zonne-energie. Hierdoor kun je flink besparen op je energierekening. Daarnaast krijgt je woning een beter energielabel toegekend, waardoor de woningwaarde omhoog zal gaan. Tot slot ben je door middel van het gebruik van zonnepanelen ook nog eens goed bezig voor het milieu. Je woning stoot hierdoor namelijk minder CO2 uit. Ben je enthousiast geworden en wil je weten welk type zonnepaneel er het best bij je past? Neem dan een kijkje in ons assortiment.

Goedkoopste prijs

Tot wel 20% korting

Inkoopvoordelen

Speciale kortingen vanaf 180 panelen

Directe levering

24/7 uit voorraad leverbaar

Projecten

Wij zijn de leverancier met de juiste expertise en ervaring die u van A tot Z kan voorzien in zonnepanelen. Wij voorzien een breed scala van organisaties, bedrijven en hun partners in hun vraag naar zonnepanelen. Bekijk de projecten van aangesloten installateurs.

Zakelijk

Ook op zakelijk gebied staan onze zonnepanelen installateurs voor je klaar. Zo komt het verduurzamen van je bedrijfspand steeds vaker in beeld. Door middel van de SDE+ subsidie die vanuit de overheid beschikbaar wordt gesteld, kun je als bedrijf genieten van kostenbesparing bij de aanschaffing van zonnepanelen. Verder bieden we bij YMX Euro Solar een inkoopvoordeel en zonnepanelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Wil je weten wat er voor jouw pand allemaal mogelijk is? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

 • 15 jaar garantie
 • Van A tot Z installatie
 • Professionele installateurs
 • Certificaten aanwezig

‐ Eric Kempenaars

"De samenwerking met YMX Euro Solar B.V. was zeer prettig. We werden goed geïnformeerd waardoor we wisten wat we konden verwachten op de dagen van de installatie. "

 • 1200 zonnepanelen geplaatst 1200 zonnepanelen geplaatst
 • Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak

‐ Arjan Hellemons

"Van begin tot eind is alles goed gegaan. Alles is netjes weggewerkt en alle instructies waren duidelijk voor ons. Wij hebben bij meerdere vrienden en familie YMX al aangeraden. "

 • 19 zonnepanelen geplaatst 19 zonnepanelen geplaatst
 • Geplaatst op schuindak Geplaatst op schuindak

‐ Ad Lambregts

"De zonnepanelen werden binnen 2 weken geplaatst! Goed contact en namen de tijd voor het inmeten. Het is compleet opgeleverd en werkt naar behoren. Kortom erg positief!"

 • Bungalow Bungalow
 • Woningwaarde gestegen Woningwaarde gestegen