Deze pagina is vertaald door Google Translate

Zonnepanelen Etten Leur

YMX Euro Solar is dé leverancier van zonnepanelen. Snelle levering uit voorraad en gegarandeerd een scherpe prijs!

Gecertificeerde dealer

Gecertificeerde dealer

Bestellen en installeren in Etten Leur

Zonnepanelen in Etten Leur laten installeren? Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of wat de mogelijkheden zijn? Bij YMX Euro Solar kunnen we je gegarandeerd verder helpen. Op particulier, maar ook zakelijk gebied, geniet je van vele voordelen die bij je wensen aansluiten. Maar hoe werken zonnepanelen eigenlijk? Dat leggen we je eerst uit, daarna nemen we je mee in de voordelen.

 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Directe levering uit voorraad
 • Inkoopvoordeel
 • A-Kwaliteit zonnepanelen
 • Zonnepanelen uit eigen fabriek

Werking zonnepanelen

Dat zonnepanelen op zonne-energie werken weten de meesten mensen wel, maar wat gebeurd er precies tussen het moment dat het zonlicht het paneel raakt en het moment dat we deze stroom gebruiken? Het zonlicht wordt door de panelen omgezet in gelijkstroom. Daarna wordt met een omvormer deze gelijkstroom omgezet in wisselstroom, dat is ook direct de stroom die we in huis gebruiken. Een omvormer is dus niet geheel onbelangrijk binnen dit proces, anders kun je alsnog niks met je opgewekte energie.

Goede investering

Terugverdient binnen 8 jaar

Goede zonnepanelen

Scherpe inkoopvoordelen

5.000+ panelen

Direct op voorraad

Particulier zonnepanelen Etten Leur

Als je als particulier zonnepanelen in Etten Leur wil bestellen of laten installeren heb je ten eerste het voordeel dat je niet meer volledig afhankelijk bent van je energieleverancier. Verder krijgt je woning een beter energielabel, waardoor je woningwaarde omhoog gaat. Doordat ook op bewolkte dagen je zonnepanelen energie opwekken, kan het voordeel op je energierekening oplopen tot wel honderden euro’s per jaar. Ook deze investering in de toekomst maken? Bekijk dan ons assortiment en vind het type zonnepaneel die bij je wensen aansluit.

Goedkoopste prijs

Tot wel 20% korting

Inkoopvoordelen

Speciale kortingen vanaf 180 panelen

Directe levering

24/7 uit voorraad leverbaar

Projecten

Wij zijn de leverancier met de juiste expertise en ervaring die u van A tot Z kan voorzien in zonnepanelen. Wij voorzien een breed scala van organisaties, bedrijven en hun partners in hun vraag naar zonnepanelen. Bekijk de projecten van aangesloten installateurs.

Zakelijk

Als bedrijf kun je bij YMX ook zonnepanelen in Etten Leur laten installeren. Deze installatie wordt dan volledig voor je uit handen genomen. Hierdoor kun je gewoon richten op de werkzaamheden voor je organisatie en regelen wij de rest! Ook zijn onze panelen direct uit voorraad leverbaar, waardoor je ze snel zult ontvangen. Verder geniet je van de SDE+ subsidie die beschikbaar is gesteld vanuit de overheid, ons inkoopvoordeel en 15 jaar garantie op de zonnepanelen én de installatie daarvan. Samen sparren over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

 • 15 jaar garantie
 • Van A tot Z installatie
 • Professionele installateurs
 • Certificaten aanwezig

‐ Eric Kempenaars

"De samenwerking met YMX Euro Solar B.V. was zeer prettig. We werden goed geïnformeerd waardoor we wisten wat we konden verwachten op de dagen van de installatie. "

 • 1200 zonnepanelen geplaatst 1200 zonnepanelen geplaatst
 • Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak

‐ Arjan Hellemons

"Van begin tot eind is alles goed gegaan. Alles is netjes weggewerkt en alle instructies waren duidelijk voor ons. Wij hebben bij meerdere vrienden en familie YMX al aangeraden. "

 • 19 zonnepanelen geplaatst 19 zonnepanelen geplaatst
 • Geplaatst op schuindak Geplaatst op schuindak

‐ Ad Lambregts

"De zonnepanelen werden binnen 2 weken geplaatst! Goed contact en namen de tijd voor het inmeten. Het is compleet opgeleverd en werkt naar behoren. Kortom erg positief!"

 • Bungalow Bungalow
 • Woningwaarde gestegen Woningwaarde gestegen