Deze pagina is vertaald door Google Translate

Zonnepanelen Breda

YMX Euro Solar is dé leverancier van zonnepanelen. Snelle levering uit voorraad en gegarandeerd een scherpe prijs!

Gecertificeerde dealer

Gecertificeerde dealer

Bestellen en installeren in Breda

Zonnepanelen in Breda bestellen? Of zelfs op locatie laten installeren? Als dé zonnepanelen specialist ben je bij YMX Euro Solar aan het juiste adres. Met de ontwikkelingen van het heden, maken we het verschil in de toekomst. Zo geniet je bij YMX als particulier of zakelijk van verschillende voordelen.

 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Directe levering uit voorraad
 • Inkoopvoordeel
 • A-Kwaliteit zonnepanelen
 • Zonnepanelen uit eigen fabriek

Particulier

Zelf je stroom opwekken door middel van zonne-energie biedt diverse voordelen. Doordat je je eigen stoom genereert, ben je minder afhankelijk van energieleveranciers. Verder gaat bij installatie van zonnepanelen de waarde van je woning omhoog. Tot slot ben je als je zonnepanelen in Breda wil laten installeren op je woning ook goed bezig voor het milieu. Dankzij deze manier van energie opwekken, verlaag je de CO2-uitstoot van je woning. Ontdekken welk type zonnepaneel er het beste bij jouw wensen aansluit? Neem dan een kijkje in ons assortiment en zoek het type die perfect bij je past.

Goede investering

Terugverdient binnen 8 jaar

Goede zonnepanelen

Scherpe inkoopvoordelen

5.000+ panelen

Direct op voorraad

Zakelijk

Wil je nou zakelijk zonnepanelen in Breda bestellen of laten installeren? Dat is geen probleem. Bij YMX nemen we het gehele installatieproces bij je uit handen, zodat jij je gewoon op de dagelijkse werkzaamheden van je bedrijf kunt richten. Verder geniet je van een inkoopvoordeel, een SDE+ subsidie en zijn de zonnepanelen direct uit voorraad leverbaar waardoor je nooit lang hoeft te wachten op de levering! Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Goedkoopste prijs

Tot wel 20% korting

Inkoopvoordelen

Speciale kortingen vanaf 180 panelen

Directe levering

24/7 uit voorraad leverbaar

Projecten

Wij zijn de leverancier met de juiste expertise en ervaring die u van A tot Z kan voorzien in zonnepanelen. Wij voorzien een breed scala van organisaties, bedrijven en hun partners in hun vraag naar zonnepanelen. Bekijk de projecten van aangesloten installateurs.

Voordelen zonnepanelen Breda

Zonnepanelen in Breda laten installeren biedt natuurlijk ook op zakelijk en particulier vlak een aantal voordelen die overeenkomen. Zonne-energie is gratis. Met zonnepanelen maak je hier niet alleen op zonnige dagen gebruik van, maar ook op bewolkte dagen heb je hier profijt van. Bij YMX heb je daarnaast ook altijd recht op 15 jaar garantie. Dat niet alleen op je zonnepanelen, maar ook op de installatie hiervan. Overleggen wat voor jou de mogelijkheden zijn of zelf bekijken wat bij je past? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje binnen ons assortiment!

 • 15 jaar garantie
 • Van A tot Z installatie
 • Professionele installateurs
 • Certificaten aanwezig

‐ Eric Kempenaars

"De samenwerking met YMX Euro Solar B.V. was zeer prettig. We werden goed geïnformeerd waardoor we wisten wat we konden verwachten op de dagen van de installatie. "

 • 1200 zonnepanelen geplaatst 1200 zonnepanelen geplaatst
 • Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak

‐ Arjan Hellemons

"Van begin tot eind is alles goed gegaan. Alles is netjes weggewerkt en alle instructies waren duidelijk voor ons. Wij hebben bij meerdere vrienden en familie YMX al aangeraden. "

 • 19 zonnepanelen geplaatst 19 zonnepanelen geplaatst
 • Geplaatst op schuindak Geplaatst op schuindak

‐ Ad Lambregts

"De zonnepanelen werden binnen 2 weken geplaatst! Goed contact en namen de tijd voor het inmeten. Het is compleet opgeleverd en werkt naar behoren. Kortom erg positief!"

 • Bungalow Bungalow
 • Woningwaarde gestegen Woningwaarde gestegen