Deze pagina is vertaald door Google Translate

Zonnepanelen bestellen

YMX Euro Solar is dé leverancier van zonnepanelen. Snelle levering uit voorraad en gegarandeerd een scherpe prijs!

Gecertificeerde dealer

Gecertificeerde dealer

Zonnepanelen bestellen doe je met de voordelen van YMX Euro Solar

Zonnepanelen bestellen als particulier of zakelijk? Maar waar begin je dan? En vooral, bij welke organisatie moet je zijn? We hebben direct een antwoord voor je. Bij YMX Euro Solar kun je als particulier of zakelijk zonnepanelen bestellen. Als dé leverancier van zonnepanelen gebruikt YMX de ontwikkeling van vandaag, om in de toekomst het verschil te kunnen maken. We leggen je uit wat je als particulier of bedrijf kunt verwachten.

 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Directe levering uit voorraad
 • Inkoopvoordeel
 • A-Kwaliteit zonnepanelen
 • Zonnepanelen uit eigen fabriek

Particulier zonnepanelen bestellen

Zonnepanelen bestellen als particulier geeft diverse voordelen. Je bent dankzij de toevoeging van zonnepanelen minder afhankelijk van energieleveranciers. Dit omdat je je eigen stroom kan genereren op een duurzame manier. Bij het laten installeren van zonnepanelen gaat ook direct de waarde van je woning omhoog en heb je profijt van een hoger energielabel. Wil je nou direct je offerte berekenen om je kosten op een rijtje te hebben? Bereken dat dan hier binnen 4 minuten!

Goede investering

Terugverdient binnen 8 jaar

Goede zonnepanelen

Scherpe inkoopvoordelen

5.000+ panelen

Direct op voorraad

Zakelijk zonne-energie gebruiken

Zakelijk zonnepanelen bestellen brengt natuurlijk ook andere voordelen met zich mee dan hierboven beschreven. Een bedrijfspand verduurzamen komt steeds vaker voor, het is daarom belangrijk dat dit op de meest prettige manier gedaan wordt. Bij YMX Euro Solar bieden we het volledig pakket. Onze zonnepanelen bestel je met een scherp inkoopvoordeel, ze zijn direct leverbaar en we nemen de gehele installatie bij je uit handen. Ook is er vanuit de overheid een SDE+-subsidie beschikbaar gesteld. Wil je hier nou meer over weten kijk dan zeker even op onze zakelijk pagina.

Goedkoopste prijs

Tot wel 20% korting

Inkoopvoordelen

Speciale kortingen vanaf 180 panelen

Directe levering

24/7 uit voorraad leverbaar

Projecten

Wij zijn de leverancier met de juiste expertise en ervaring die u van A tot Z kan voorzien in zonnepanelen. Wij voorzien een breed scala van organisaties, bedrijven en hun partners in hun vraag naar zonnepanelen. Bekijk de projecten van aangesloten installateurs.

Meerwaarde zonnepanelen

De zon is er altijd, een goede manier om hier milieuvriendelijk energie uit te halen. Niet alleen op zonnige dagen leveren zonnepanelen energie op, maar ook wanneer het bewolkt is. Op deze manier kun je op een duurzame manier energie besparen op je energierekening.

Kortom, zonnepanelen bestellen bespaart op particulier maar ook zakelijk gebied. Wek je stroom milieuvriendelijk op, bespaar op je energierekening en laat de installatie volledig aan ons over! Sparren over wat allemaal mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

 • 15 jaar garantie
 • Van A tot Z installatie
 • Professionele installateurs
 • Certificaten aanwezig

‐ Eric Kempenaars

"De samenwerking met YMX Euro Solar B.V. was zeer prettig. We werden goed geïnformeerd waardoor we wisten wat we konden verwachten op de dagen van de installatie. "

 • 1200 zonnepanelen geplaatst 1200 zonnepanelen geplaatst
 • Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak

‐ Arjan Hellemons

"Van begin tot eind is alles goed gegaan. Alles is netjes weggewerkt en alle instructies waren duidelijk voor ons. Wij hebben bij meerdere vrienden en familie YMX al aangeraden. "

 • 19 zonnepanelen geplaatst 19 zonnepanelen geplaatst
 • Geplaatst op schuindak Geplaatst op schuindak

‐ Ad Lambregts

"De zonnepanelen werden binnen 2 weken geplaatst! Goed contact en namen de tijd voor het inmeten. Het is compleet opgeleverd en werkt naar behoren. Kortom erg positief!"

 • Bungalow Bungalow
 • Woningwaarde gestegen Woningwaarde gestegen