Deze pagina is vertaald door Google Translate

Zonnepanelen Bergen Op Zoom

YMX Euro Solar is dé leverancier van zonnepanelen. Snelle levering uit voorraad en gegarandeerd een scherpe prijs!

Gecertificeerde dealer

Gecertificeerde dealer

Zonnepanelen in Bergen Op Zoom

Zonnepanelen in Bergen Op Zoom laten installeren? Maar bij wie? Of welk type paneel? Bij YMX Euro Solar helpen we je verder met deze keuze. Zonnepanelen aanschaffen is een investering in de toekomst en verdient dus ook speciale aandacht. Met de ontwikkelingen van vandaag, maken we bij YMX het verschil in de toekomst. Op zakelijk en particulier gebied helpen we je verder.

 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Directe levering uit voorraad
 • Inkoopvoordeel
 • A-Kwaliteit zonnepanelen
 • Zonnepanelen uit eigen fabriek

Werking zonnepanelen

Het is eerst wel handig om te weten hoe zonnepanelen nou precies werken. Dat je stroom opwekt op basis van zonne-energie is wel duidelijk. Maar wat gebeurd er precies? Zonlicht wordt in de panelen omgezet naar stroom. Dit is gelijkstroom, maar dit nog niet te gebruiken in huis. Daarvoor moet de omvormer eerste deze gelijkstroom omzetten naar wisselstroom. Dit kan vervolgens wel gebruikt worden in huis. Het laten plaatsen van een omvormer is dus niet geheel onbelangrijk bij het laten plaatsen van je zonnepanelen. Alvast onze verschillende types bekijken? Dat kan hier.

Goede investering

Terugverdient binnen 8 jaar

Goede zonnepanelen

Scherpe inkoopvoordelen

5.000+ panelen

Direct op voorraad

Particulier

Als je zonnepanelen in Bergen Op Zoom op je huis laat installeren, kun je daarna je eigen stroom gaan genereren. Hierdoor ben je minder afhankelijk van je energieleverancier én wek je op een duurzame manier stroom op. Doordat de zonnepanelen ook op bewolkte dagen energie opleveren, kun je per jaar wel honderden euro’s besparen op je energierekening! Wil je nou meteen weten hoeveel het kost om je huis te voorzien van zonnepanelen? Bereken dit dan binnen vier minuten via onze online offerte.

Goedkoopste prijs

Tot wel 20% korting

Inkoopvoordelen

Speciale kortingen vanaf 180 panelen

Directe levering

24/7 uit voorraad leverbaar

Projecten

Wij zijn de leverancier met de juiste expertise en ervaring die u van A tot Z kan voorzien in zonnepanelen. Wij voorzien een breed scala van organisaties, bedrijven en hun partners in hun vraag naar zonnepanelen. Bekijk de projecten van aangesloten installateurs.

Zonnepanelen Bergen Op Zoom zakelijk

Ook als bedrijf kun je zonnepanelen in Bergen Op Zoom laten installeren. De overheid stelt hier zelfs een SDE+ subsidie voor beschikbaar. Maar dat is natuurlijk niet alles. We bieden je bij YMX Euro Solar een inkoopvoordeel, 15 jaar garantie, nemen we de volledige installatie uit handen en direct leverbare zonnepanelen. Samen bekijken wat er allemaal mogelijk is? Neem gerust contact met ons op, dan kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

 • 15 jaar garantie
 • Van A tot Z installatie
 • Professionele installateurs
 • Certificaten aanwezig

‐ Eric Kempenaars

"De samenwerking met YMX Euro Solar B.V. was zeer prettig. We werden goed geïnformeerd waardoor we wisten wat we konden verwachten op de dagen van de installatie. "

 • 1200 zonnepanelen geplaatst 1200 zonnepanelen geplaatst
 • Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak

‐ Arjan Hellemons

"Van begin tot eind is alles goed gegaan. Alles is netjes weggewerkt en alle instructies waren duidelijk voor ons. Wij hebben bij meerdere vrienden en familie YMX al aangeraden. "

 • 19 zonnepanelen geplaatst 19 zonnepanelen geplaatst
 • Geplaatst op schuindak Geplaatst op schuindak

‐ Ad Lambregts

"De zonnepanelen werden binnen 2 weken geplaatst! Goed contact en namen de tijd voor het inmeten. Het is compleet opgeleverd en werkt naar behoren. Kortom erg positief!"

 • Bungalow Bungalow
 • Woningwaarde gestegen Woningwaarde gestegen