Deze pagina is vertaald door Google Translate

Zonnepanelen bedrijf

YMX Euro Solar is dé leverancier van zonnepanelen. Snelle levering uit voorraad en gegarandeerd een scherpe prijs!

Gecertificeerde dealer

Gecertificeerde dealer

Juiste investering

Als bedrijf is zonnepanelen aanschaffen natuurlijk een grotere investering dan wanneer dit particulier gebeurd. YMX Euro Solar kent de kernwoorden ‘’zonnepanelen bedrijf’’ maar al te goed. We bieden het gehele pakket aan, waardoor je als bedrijf niet meer hoeft om te kijken naar het laten plaatsen van je zonnepanelen. Vanuit de overheid is een SDE + subsidie beschikbaar gesteld en de opgewekte stroom wordt per kWh uitbetaald. Dankzij het aanschaffen van YMX zonnepanelen heb je als bedrijf profijt van dit subsidievoordeel. Enthousiast geworden? Kijk op onze zakelijke pagina voor meer informatie.

 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Directe levering uit voorraad
 • Inkoopvoordeel
 • A-Kwaliteit zonnepanelen
 • Zonnepanelen uit eigen fabriek

Voordelen

Bij het aanschaffen van zonnepanelen voor je bedrijf, zijn er natuurlijk nog meer voordelen dan alleen de subsidie vanuit de overheid. Doordat zonnepanelen een duurzame investering zijn, niet alleen in kosten, maar ook in het pand en de toekomst hebben we bij YMX een aantal prettige voordelen. Om te beginnen kan je bij YMX een inkoopvoordeel ervaren. Bij het afnemen van grotere volumes worden aparte prijsafspraken gemaakt waarbij kosten bespaard worden. Verder ervaar je het gemak dat alle zonnepanelen van YMX uit voorraad leverbaar zijn. Hierdoor vindt er een directe levering plaats en hoef je niet onnodig lang te wachten op de zonnepanelen voor jouw bedrijf. Ook zonnepanelen voor je bedrijf aanschaffen? Neem dan gerust contact met ons op!

Goede investering

Terugverdient binnen 8 jaar

Goede zonnepanelen

Scherpe inkoopvoordelen

5.000+ panelen

Direct op voorraad

Wat leveren zonnepanelen voor je bedrijf op?

Binnen zes tot acht jaar zijn de kosten van de plaatsing van de zonnepanelen op het bedrijf terugverdient. Met het zicht dat zonnepanelen tot wel 25 jaar mee kunnen, komt dat uit op ongeveer 15 jaar aan zelf opgewekte energie. De specifieke opbrengst van de zonnepanelen hangt echter van een aantal zaken af. Wat wel met zekerheid gezegd kan worden is dat je als bedrijf geld bespaard op de maandelijkse energiekosten en dat de waarde van het pand omhoog gaat. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan zeker het gehele assortiment.

Goedkoopste prijs

Tot wel 20% korting

Inkoopvoordelen

Speciale kortingen vanaf 180 panelen

Directe levering

24/7 uit voorraad leverbaar

Projecten

Wij zijn de leverancier met de juiste expertise en ervaring die u van A tot Z kan voorzien in zonnepanelen. Wij voorzien een breed scala van organisaties, bedrijven en hun partners in hun vraag naar zonnepanelen. Bekijk de projecten van aangesloten installateurs.

Dé leverancier voor jou

YMX Euro Solar is dus de perfecte leverancier als het gaat over het plaatsen van zonnepanelen op je bedrijfspand. Met verschillende voordelen en het uit de hand nemen van het gehele proces kan je je als bedrijf gewoon blijven richten op je normale werkzaamheden, terwijl in tussentijd alles geregeld wordt! Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

 • 15 jaar garantie
 • Van A tot Z installatie
 • Professionele installateurs
 • Certificaten aanwezig

‐ Eric Kempenaars

"De samenwerking met YMX Euro Solar B.V. was zeer prettig. We werden goed geïnformeerd waardoor we wisten wat we konden verwachten op de dagen van de installatie. "

 • 1200 zonnepanelen geplaatst 1200 zonnepanelen geplaatst
 • Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak

‐ Arjan Hellemons

"Van begin tot eind is alles goed gegaan. Alles is netjes weggewerkt en alle instructies waren duidelijk voor ons. Wij hebben bij meerdere vrienden en familie YMX al aangeraden. "

 • 19 zonnepanelen geplaatst 19 zonnepanelen geplaatst
 • Geplaatst op schuindak Geplaatst op schuindak

‐ Ad Lambregts

"De zonnepanelen werden binnen 2 weken geplaatst! Goed contact en namen de tijd voor het inmeten. Het is compleet opgeleverd en werkt naar behoren. Kortom erg positief!"

 • Bungalow Bungalow
 • Woningwaarde gestegen Woningwaarde gestegen