Deze pagina is vertaald door Google Translate

Zakelijk zonnepanelen

YMX Euro Solar is dé leverancier van zonnepanelen. Snelle levering uit voorraad en gegarandeerd een scherpe prijs!

Gecertificeerde dealer

Gecertificeerde dealer

Aanschaffen zonnepanelen zakelijk

Zakelijk zonnepanelen aanschaffen? Maar wat is er op jouw bedrijfspand allemaal mogelijk? Welke voordelen biedt het aanschaffen van zonnepanelen? Wat brengt het op? En wat is dan het rendement? Wij van YMX Euro Solar zullen je alles uitleggen. Als dé leverancier in zonnepanelen gebruiken we de ontwikkelingen van het heden, om in de toekomst het verschil te kunnen maken.

 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Directe levering uit voorraad
 • Inkoopvoordeel
 • A-Kwaliteit zonnepanelen
 • Zonnepanelen uit eigen fabriek

Voordelen zakelijk zonnepanelen

Zakelijk zonnepanelen aanschaffen is een grote stap en investering voor het bedrijf. Bij YMX Euro Solar heb je precies om die reden een inkoopvoordeel. Dit betekend dat bij de aanschaffing van meer zonnepanelen, de totale kosten omlaag zullen gaan. Verder zijn alle zonnepanelen direct uit voorraad leverbaar, waardoor je nooit lang hoeft te wachten op de levering. Ook wordt de installatie volledig voor je geregeld. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de installatie van de zonnepanelen en kun je je volledig focussen op de dagelijkse werkzaamheden die gedaan moeten worden. Ontdekken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen!

Goede investering

Terugverdient binnen 8 jaar

Goede zonnepanelen

Scherpe inkoopvoordelen

5.000+ panelen

Direct op voorraad

SDE+ subsidie

Bij zakelijk zonnepanelen aanschaffen stelt de overheid een SDE+ subsidie beschikbaar. SDE staat voor Stimulering Duurzame Energie productie en het doel van deze subsidie is het stimuleren van bedrijven dat ze gebruik gaan maken van duurzame energie. Met de SDE+ kan er een deel van de kostprijs tussen grijze stroom en zonnestoom vergoed worden. Dit krijg je dan van de overheid als een soort tegemoetkoming voor het opwekken en gebruiken van duurzame energie.

Goedkoopste prijs

Tot wel 20% korting

Inkoopvoordelen

Speciale kortingen vanaf 180 panelen

Directe levering

24/7 uit voorraad leverbaar

Projecten

Wij zijn de leverancier met de juiste expertise en ervaring die u van A tot Z kan voorzien in zonnepanelen. Wij voorzien een breed scala van organisaties, bedrijven en hun partners in hun vraag naar zonnepanelen. Bekijk de projecten van aangesloten installateurs.

Opbrengst en rendement

Wat zakelijke zonnepanelen precies opleveren is niet van te voren te bepalen. Wat wel te zeggen is, is dat er flink bespaard kan worden op de maandelijkse energiekosten en de waarde van het bedrijfspand omhoog gaat. Het rendement van de zakelijke zonnepanelen hangt van diverse factoren af. Denk hierbij aan het type zonnepaneel, het weer, hoeveel vuil er op de panelen ligt of de hellingshoek van het dak. Het juiste type zonnepaneel zoeken voor jouw bedrijfspand? Bekijk zelf het assortiment of vraag ons om advies door contact met ons op te nemen! We helpen je namelijk graag verder met je beslissing.

 • 15 jaar garantie
 • Van A tot Z installatie
 • Professionele installateurs
 • Certificaten aanwezig

‐ Eric Kempenaars

"De samenwerking met YMX Euro Solar B.V. was zeer prettig. We werden goed geïnformeerd waardoor we wisten wat we konden verwachten op de dagen van de installatie. "

 • 1200 zonnepanelen geplaatst 1200 zonnepanelen geplaatst
 • Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak

‐ Arjan Hellemons

"Van begin tot eind is alles goed gegaan. Alles is netjes weggewerkt en alle instructies waren duidelijk voor ons. Wij hebben bij meerdere vrienden en familie YMX al aangeraden. "

 • 19 zonnepanelen geplaatst 19 zonnepanelen geplaatst
 • Geplaatst op schuindak Geplaatst op schuindak

‐ Ad Lambregts

"De zonnepanelen werden binnen 2 weken geplaatst! Goed contact en namen de tijd voor het inmeten. Het is compleet opgeleverd en werkt naar behoren. Kortom erg positief!"

 • Bungalow Bungalow
 • Woningwaarde gestegen Woningwaarde gestegen