Deze pagina is vertaald door Google Translate

Opbrengst zonnepanelen

YMX Euro Solar is dé leverancier van zonnepanelen. Snelle levering uit voorraad en gegarandeerd een scherpe prijs!

Gecertificeerde dealer

Gecertificeerde dealer

Opwekken eigen stroom

Opbrengst zonnepanelen: een onderwerp waar veel vraagtekens aan vast zitten. Heb je zonnepanelen aangeschaft, of ben je van plan dat te doen, maar wil je weten wat het je oplevert? Dan ben je bij YMX aan het juiste adres. We leggen je uit hoe het opwekken van de stroom via zonne-energie werkt, wat dit je oplevert en van wat voor factoren je rendement afhangt.

 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Directe levering uit voorraad
 • Inkoopvoordeel
 • A-Kwaliteit zonnepanelen
 • Zonnepanelen uit eigen fabriek

Hoe het werkt

Dat zonnepanelen op de energie van de zon werken weten we allemaal, maar wat gebeurt er nou binnenin zo’n zonnepaneel? Het licht van de zon wordt dankzij zonnecellen die in het zonnepaneel zitten omgezet tot stroom. Deze stroom heet gelijkstroom. Echter is dit nog niet te gebruiken in huis, dus wordt de gelijkstroom via een omvormer omgezet tot wisselstroom. Deze stroom is vervolgens in huis te gebruiken. De omvormer zet de energie dus om in de juiste vorm die voor ons als mens bruikbaar is.

Goede investering

Terugverdient binnen 8 jaar

Goede zonnepanelen

Scherpe inkoopvoordelen

5.000+ panelen

Direct op voorraad

Opbrengst zonnepanelen

Opbrengst zonnepanelen: een gegeven dat enorm kan verschillen. Maar het gemiddelde kunnen we je natuurlijk wel vertellen. Een zonnepaneel is heeft gemiddeld de afmeting van 100×165 cm en een vermogen van 250 Wattpiek. Gemiddeld zou een zonnepaneel dus 225kWh aan zonnestroom opleveren. Het gemiddelde jaarverbruik van een gezin ligt op 3500kWh en daar zouden dan 16 zonnepanelen voor nodig zijn om deze energie volledig door zonne-energie op te laten wekken. Ook zonnepanelen aanschaffen? Bekijk dan zeker ons assortiment en vraag gerust een offerte aan, dan staat alles direct op een rijtje.

Goedkoopste prijs

Tot wel 20% korting

Inkoopvoordelen

Speciale kortingen vanaf 180 panelen

Directe levering

24/7 uit voorraad leverbaar

Projecten

Wij zijn de leverancier met de juiste expertise en ervaring die u van A tot Z kan voorzien in zonnepanelen. Wij voorzien een breed scala van organisaties, bedrijven en hun partners in hun vraag naar zonnepanelen. Bekijk de projecten van aangesloten installateurs.

Rendement

Met rendement wordt bedoeld hoeveel zonlicht er omgezet kan worden in energie. Of wat zonnepanelen op financieel gebied op kunnen leveren. Het uitrekenen van het rendement is daarom lastiger dan je zou denken. Het rendement kan bijvoorbeeld liggen aan het type zonnepaneel, de leeftijd van het zonnepaneel, de hellingshoek van het dak, de zijde van het huis of pand waar de zonnepanelen geïnstalleerd zijn, hoeveel vuil er op de zonnepaneel ligt en natuurlijk het weer.

 • 15 jaar garantie
 • Van A tot Z installatie
 • Professionele installateurs
 • Certificaten aanwezig

‐ Eric Kempenaars

"De samenwerking met YMX Euro Solar B.V. was zeer prettig. We werden goed geïnformeerd waardoor we wisten wat we konden verwachten op de dagen van de installatie. "

 • 1200 zonnepanelen geplaatst 1200 zonnepanelen geplaatst
 • Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak

‐ Arjan Hellemons

"Van begin tot eind is alles goed gegaan. Alles is netjes weggewerkt en alle instructies waren duidelijk voor ons. Wij hebben bij meerdere vrienden en familie YMX al aangeraden. "

 • 19 zonnepanelen geplaatst 19 zonnepanelen geplaatst
 • Geplaatst op schuindak Geplaatst op schuindak

‐ Ad Lambregts

"De zonnepanelen werden binnen 2 weken geplaatst! Goed contact en namen de tijd voor het inmeten. Het is compleet opgeleverd en werkt naar behoren. Kortom erg positief!"

 • Bungalow Bungalow
 • Woningwaarde gestegen Woningwaarde gestegen