Deze pagina is vertaald door Google Translate

Lage prijs zonnepanelen

YMX Euro Solar is dé leverancier van zonnepanelen. Snelle levering uit voorraad en gegarandeerd een scherpe prijs!

Gecertificeerde dealer

Gecertificeerde dealer

Inkoopvoordeel en meer

Een lage prijs voor je zonnepanelen. Of in ieder geval de aanschaffing ervan. We willen het allemaal, maar hoe kan dat? Bij YMX Euro Solar kun jij dankzij het inkoopvoordeel flink besparen. Dat al voordat je zonnepanelen dit voor je gaan doen! We leggen je uit hoe zonnepanelen nou eigenlijk werken, wat ons inkoopvoordeel inhoud en hoe je met behulp van zonnepanelen nog meer kan besparen op je rekening.

 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Directe levering uit voorraad
 • Inkoopvoordeel
 • A-Kwaliteit zonnepanelen
 • Zonnepanelen uit eigen fabriek

Hoe het werkt

Zonnepanelen werken op zonne-energie. Het zonlicht wat op het paneel valt wordt dankzij zonnecellen, die in het paneel zitten, omgezet tot stroom. Gelijkstroom noemen we dit. Deze gelijkstroom is echter nog niet in huis te gebruiken. Hiervoor wordt een omvormer gebruikt. De omvormer zet de gelijkstroom om in wisselstroom. De stroom die we gebruiken om onze telefoon mee op te laden. Een omvormer is dus een cruciaal onderdeel tijdens het laten plaatsen van zonnepanelen. Direct ontdekken welk type zonnepaneel er het beste bij je past? Neem dan een kijkje in ons assortiment!

Goede investering

Terugverdient binnen 8 jaar

Goede zonnepanelen

Scherpe inkoopvoordelen

5.000+ panelen

Direct op voorraad

Lage prijs zonnepanelen

Je wilt je zonnepanelen natuurlijk zo goedkoop mogelijk op je dak laten zetten, maar de kwaliteit is net zo belangrijk. Bij YMX Euro Solar bieden we lage prijs zonnepanelen, maar dan met de aandacht en expertise die hierbij verwacht wordt. We bieden een inkoopvoordeel voor je zonnepanelen. Dit wil zeggen dat hoe meer zonnepanelen je laat installeren, hoe goedkoper de prijs per paneel. Hierdoor kun je flink besparen in je aanschaffingskosten.

Goedkoopste prijs

Tot wel 20% korting

Inkoopvoordelen

Speciale kortingen vanaf 180 panelen

Directe levering

24/7 uit voorraad leverbaar

Projecten

Wij zijn de leverancier met de juiste expertise en ervaring die u van A tot Z kan voorzien in zonnepanelen. Wij voorzien een breed scala van organisaties, bedrijven en hun partners in hun vraag naar zonnepanelen. Bekijk de projecten van aangesloten installateurs.

Nog meer besparen

Met de aanschaf van zonnepanelen bij YMX geniet je niet alleen van dit inkoopvoordeel, maar bespaar je na aanschaffing ook flink op je energierekening. De zonnepanelen van YMX werken namelijk niet alleen op zonnige dagen, maar ook op bewolkte dagen leveren ze energie op. Ook krijgt je woning een beter energielabel, waardoor de woningwaarde omhoog gaat. Tot slot ben je door deze manier van stroom opwekken goed bezig voor het milieu. Je woning stoot dankzij het gebruik van zonne-energie namelijk minder CO2 uit. Weten wat voor jou mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

 • 15 jaar garantie
 • Van A tot Z installatie
 • Professionele installateurs
 • Certificaten aanwezig

‐ Eric Kempenaars

"De samenwerking met YMX Euro Solar B.V. was zeer prettig. We werden goed geïnformeerd waardoor we wisten wat we konden verwachten op de dagen van de installatie. "

 • 1200 zonnepanelen geplaatst 1200 zonnepanelen geplaatst
 • Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak Optimaal gebruikgemaakt van ruimte op het dak

‐ Arjan Hellemons

"Van begin tot eind is alles goed gegaan. Alles is netjes weggewerkt en alle instructies waren duidelijk voor ons. Wij hebben bij meerdere vrienden en familie YMX al aangeraden. "

 • 19 zonnepanelen geplaatst 19 zonnepanelen geplaatst
 • Geplaatst op schuindak Geplaatst op schuindak

‐ Ad Lambregts

"De zonnepanelen werden binnen 2 weken geplaatst! Goed contact en namen de tijd voor het inmeten. Het is compleet opgeleverd en werkt naar behoren. Kortom erg positief!"

 • Bungalow Bungalow
 • Woningwaarde gestegen Woningwaarde gestegen