Deze pagina is vertaald door Google Translate

Succesvolle installatie op woning in Bergen op Zoom
Bergen op Zoom

14 zonnepanelen

Succesvolle installatie op woning in Bergen op Zoom

 

Zonne-energie is de toekomst, en dat zien we terug in de toename van zonnepanelen op zowel particuliere woningen als bedrijfspanden. Als specialist in het leveren én installeren van eigen gefabriceerde zonnepanelen, verlagen we de overstap voor particulieren om over te gaan op duurzame zonne-energie. Zo ook voor deze familie uit Bergen op Zoom.

Voor dit project hebben we de opdracht gekregen om 14 panelen van het YMX-60PE-365M type te installeren. Dit type zonnepaneel is een geavanceerd zonnepaneel met een hoge energieopbrengst, lage bedrijfstemperatuur en lange levensduur.

 

  • 15 jaar garantie
  • Stijging woningwaarde
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Wij installeren de panelen voor u

Voordelen van YMX-60PE-365M

 

De keuze voor het type YMX-60PE-365M biedt voordelen op verschillende vlakken. Zo presteert dit type nog steeds uitstekend met minder zon en heeft deze een lage bedrijfstemperatuur dankzij de bewezen Low LID PERC with Half-cut Technology.

 

Dankzij het solide ontwerp van dit type zonnepaneel, is een lange levensduur tot wel 30 jaar gegarandeerd, waarbij het vermogen per jaar slecht 0,55% achteruit gaat. Kortom, een perfecte investering in de toekomst.

 

We kijken met veel plezier terug op deze mooie opdracht en wensen de familie veel profijt van de hoge energieopbrengst.