Deze pagina is vertaald door Google Translate

Duurzame energie voor woning in Hoogerheide
Hoogerheide

16 zonnepanelen

Duurzame energie voor woning in Hoogerheide

 

We hebben wederom een particuliere woning mogen voorzien van zonnepanelen, en de bewoners geholpen met het verduurzamen van hun woning. Het project hield in dat we maar liefst 16 zonnepanelen mochten plaatsen van het YMX-60PE-300M type. Dit type zonnepaneel staat bekend om de hoge efficiëntie en betrouwbaarheid. De YMX-60PE-300M kan namelijk het hoogste uitgangsvermogen van 300 Wp bereiken.

 

  • 15 jaar garantie
  • Stijging woningwaarde
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Wij installeren de panelen voor u

Installatie

 

Het is bij de installatie van zonnepanelen altijd belangrijk om een hellinghoek te hebben of creëren. In dit geval beschikte de woning al over een schuin dak, dus was de helling automatisch geïntegreerd.Aangezien de kanten van het schuine dak op zowel het oosten als het westen zijn gericht, vangen de zonnepanelen de hele dag energie op. Daarnaast zijn de prestaties van dit type paneel ook bij lage instraling uitstekend voor stroomopwekking, dankzij een hoge efficiëntie van 18,3%.

Samen met de familie Pijnen kijken we met trots terug op dit project en een fijne samenwerking. Zo hebben we weer een familie kunnen helpen met het opwekken van duurzame zonne-energie.