Deze pagina is vertaald door Google Translate

Duurzaamheid krijgt de voorkeur
Oudenbosch

18 zonnepanelen

Duurzaamheid krijgt de voorkeur

 

Steeds meer particulieren kiezen ervoor hun eigen stroom op te wekken door middel van zonnepanelen. Op de gemiddelde particuliere woning worden meestal 10 zonnepanelen geplaatst. Voor een familie uit Oudenbosch mochten we maar liefst 18 zonnepanelen van het type YMX-60PE-365M plaatsen.

Een prachtig project, waarmee we de vrijstaande woning een stuk duurzamer hebben gemaakt. Hiermee stijgt niet alleen de woningwaarde, maar worden ook de energiekosten verlaagd.

 

  • 25 jaar garantie
  • Stijging woningwaarde
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Wij installeren de panelen voor u

Waarom dit type zonnepaneel?

 

Het YMX-60PE-365M paneel staat bekend om zijn vele voordelen ten opzichte van andere typen panelen. Wat dit type het meest bijzonder maakt is dat deze is ontwikkeld door middel van de Low LID PERC with Half-cut Technology. Dat wil zeggen dat het paneel uit twee secties bestaat. Hierdoor hoeft stroom in het paneel slechts de halve afstand af te leggen, wat een lagere weerstand en dus een hogere opbrengst met zich meebrengt.

 

Daarnaast is dit type paneel dankzij zijn robuuste en solide ontwerp gegarandeerd van een lange levensduur tot wel 30 jaar. Daarbij gaat het vermogen per jaar slechts 0,55% achteruit. Kortom, een perfecte investering van de familie en een project waar we met trots op terug kijken.