Deze pagina is vertaald door Google Translate

Bergen op Zoom kiest voor duurzaam
Bergen op Zoom

10 zonnepanelen

Bergen op Zoom kiest voor duurzaam

 

Steeds meer particuliere woningen worden tegenwoordig voorzien van zonnepanelen. Zo hebben we ook de opdracht gekregen van deze familie om op hun woning 10 zonnepanelen te installeren.

Zij hebben gekozen voor het type YMX-60PE-300M, omdat dit paneel bekend staat om zijn hoge efficiëntie van maar liefst 18,3% en ook bij lage instraling zeer goed presteert op het gebied van stroomopwekking.

 

  • 15 jaar garantie
  • Stijging woningwaarde
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Wij installeren de panelen voor u

Makkelijke installatie

 

Wanneer wij zonnepanelen installeren is het belangrijk om rekening te houden met het feit of het om een schuin of een plat dak gaat. Zonnepanelen worden namelijk altijd geplaatst met een hellinghoek. Wanneer je een plat dak hebt, moet de hellinghoek dus nog gecreëerd worden.

 

In dit geval hadden we te maken met een schuin dak in oostelijke en westelijke richting. Doordat het YMX-60PE-300M paneel ook in minder goede omstandigheden uitstekend presteert, is dit type perfect om te plaatsen wanneer we niet in zuidelijke richting kunnen plaatsen.

 

Door de zonnepanelen op de dakpannen te plaatsen kan de wind ook onder de panelen waaien, wat ervoor zorgt dat de temperatuur van de panelen lager blijft. Dit zorgt tevens ook voor een betere prestatie, dus voor een hoger rendement uit de zonnepanelen.