Deze pagina is vertaald door Google Translate

Verduurzaam sporten
Roosendaal

264 zonnepanelen

Een betere toekomst!

 

Move On in Roosendaal is meer dan alleen een sportschool. Je kunt er terecht voor fitness, groepslessen, zwemles, kinderfeestjes en wellness. Move On denkt niet alleen aan het welzijn en de gezondheid van de mens maar nu ook aan het milieu. YMX Euro Solar is samen met Move On gaan kijken naar de beste zonnepanelen op basis van de wensen van Move On.

 

  • 15 jaar garantie
  • Waardeverhoging van bedrijfspand
  • Verschillende regelingen mogelijk
  • Lagere energierekening
  • Beperkte CO2-uitstoot
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Lange levensduur

Move On is met ons een samenwerking aangegaan om 264 zonnepanelen te installeren. Tijdens het project  hebben wij gebruik gemaakt van verschillende zonnepanelen. Het bedrijfspand van Move On heeft een plat dak. Zonnepanelen op een plat dak zijn sneller terugverdiend dan zonnepanelen op een schuin dak. De zonnepanelen zijn sneller terugverdiend omdat de zonnepanelen op een plat dak in de ideale positie geplaatst kunnen worden.

Op het dak van Move On hebben wij de ideale hellingshoek bepaald en de zonnepanelen geplaatst in speciale consoles. Door deze consoles kunnen de zonnepanelen schuin komen te staan op het platte dak. De consoles zijn gevuld met ballast om ervoor te zorgen dat de zonnepanelen vast komen te staan op het platte dak. Door deze opstelling worden de zonnepanelen goed gekoeld (in de zomer). Hoe koeler de lucht rondom het zonnepaneel is, hoe meer energie deze oplevert.

Van advies tot installatie is YMX Euro Solar deze uitdaging aangegaan en kan Move On in Roosendaal nu gebruik maken van duurzame zonne-energie. Meer projecten bekijken? Ga dan snel naar onze projectenpagina.

Gerelateerde projecten

Bekijk meer gerelateerde projecten.