Deze pagina is vertaald door Google Translate

Simit Paradijs Holland
Rijen

1.100 zonnepanelen

Stukje duurzamer

 

Simit Paradijs Holland. Simit Paradijs Holland is sinds 2008 producent van ambachtelijke Turkse producten. YMX Euro Solar is benaderd door Simit Paradijs met de vraag wat de mogelijkheden zijn om zonnepanelen zakelijk aan te schaffen. Ze wilden graag het bedrijfspand verduurzamen. Wij hebben vanuit deze vraag een passend advies gemaakt met de wensen van Simit in het achterhoofd. Wij hebben hier zonnepanelen geïnstalleerd met zeer efficiënte monotechnologie waardoor de efficiency op kan lopen tot 18,3%!

 

  • Zonnepanelen op plat dak sneller terugverdiend
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Duurzame zonne-energie
  • Samen werken aan de toekomst!

Installatie op een plat dak

 

Op het dak van Simit Paradijs hebben wij 1.100 zonnepanelen geïnstalleerd. Tijdens dit project hebben wij gebruik gemaakt van het zonnepaneel YMX-60PE-300m. Installaties op het platte dak heeft velen voordelen. Wij horen vaak dat het heel raar klinkt, maar een plat dak is beter dan een schuin dak. Wij plaatsen de zonnepanelen in zuidelijke richting met een hellingshoek van 35 graden. Tussen de rijen zonnepanelen is er ruimte vrijgelaten. Zo zorgen we ervoor dat alle zonnepanelen het meeste zonlicht vangen. Zo kan Simit Paradijs het maximale uit de zonnepanelen.

Door het installeren op het platte dak kunnen wij snel leveren. Heeft u een plat dak en zou u graag willen weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan! Wil je graag meer ervaringen lezen? Kijk dan snel op onze projectenpagina!

Gerelateerde projecten

De titel voor de gerelateerde projecten bij een single project.