Deze pagina is vertaald door Google Translate

All-in Flex
Roosendaal

120 zonnepanelen

Uitzendbureau verduurzamen

 

All-in Flex. All-in Flex is een uitzendbureau. Ze zijn gespecialiseerd in het bemiddelen tussen Nederlandse en EU medewerkers met voornamelijk VMBO/MBO niveau en werkgevers. Dit doen zij vaak voor ambachtelijke beroepen. YMX Euro Solar is benaderd door All-in Flex met de vraag wat de mogelijkheden zijn om zonnepanelen aan te schaffen. Ze wilden graag het bedrijfspand verduurzamen. Dus wij hebben een passend advies gemaakt met de wensen van de klant in het achterhoofd. Zonnepanelen met een hoge efficiency en hoog in het aantal Wattpiek.

 

  • 15 jaar garantie
  • Waardeverhoging van bedrijfspand
  • Verschillende regelingen mogelijk
  • Lagere energierekening
  • Beperkte CO2-uitstoot
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Lange levensduur

Installatie op plat dak

 

Voor All-in Flex hebben wij 120 zonnepanelen geïnstalleerd. Voor dit project hebben wij gebruikgemaakt van het type YMX-60PD-310M Bifcial. Dit type zonnepaneel is gemaakt voor deze situatie. Een plat dak heeft vele voordelen. Eigenlijk klinkt dat heel vreemd, maar een plat dak is beter dan een schuin dak. De zonnepanelen kunnen in zuidelijke richting geplaatst worden met een hellingshoek van 35 graden. Tussen de rijen zonnepanelen is er ruimte vrijgelaten. Zo vangen alle zonnepanelen het meeste zonlicht en haalt All-in Flex het maximale uit haar zonnepanelen.

De installatie is gedaan op een plat dak van ongeveer 249 m2. Wij hadden dus voldoende ruimte om de zonnepanelen te installeren. Door het platte dak konden wij een snelle oplevering realiseren voor de klant.

Bent u benieuwd naar de installaties van andere klanten? Kijk dan snel op de projectenpagina.

Gerelateerde projecten

De titel voor de gerelateerde projecten bij een single project.