Deze pagina is vertaald door Google Translate

Thuis installatiepakket

Het YMX Euro Solar thuis installatiepakket is een complete box voor het installeren van zonnepanelen op uw eigen dak!

Gecertificeerde dealer

Gecertificeerde dealer

Zonnepanelen zelf installeren

Bespaar nu thuis op kosten en energie! Het duurzaam opwekken en opslaan van uw eigen zonne-energie is nu gemakkelijk te realiseren met het YMX Euro Solar thuis installatie pakket. YMX biedt een compleet thuispakket voor een vaste lage prijs. Dit pakket maakt het plaatsen en monteren van uw eigen panelen gemakkelijk en snel door onze nieuwste materialen.

Bespaar op je energierekening, verlaag je de CO2-uitstoot en geef je woning een beter energielabel door de zonnepanelen van YXM Euro Solar.

De volledige set bestaat uit acht zonnepanelen, een 30 meter energiekabel, een onderconstructie, een omvormer en connector. Heeft u een schuin dak? De onderconstructie uit het YMX pakket is speciaal geproduceerd voor schuine daken. Het plaatsen van de panelen is te realiseren op elk soort dak en dakpannen van zowel schuine als platte daken.

 • 15 jaar garantie op zonnepanelen en installatie
 • Een volledig thuis installatiepakket
 • 8 zonnepanelen van 300Wp
 • Ondersteuning voor installatiepakket op maat

Het pakket

Het installatiepakket is een complete set voor thuis en bevat alles wat u nodig heeft voor het plaatsen van de nieuwste zonnepanelen. De box bevat alle benodigdheden om uw zonnepanelen zelf professioneel te plaatsen. Voor een totaalbedrag van €1.499,- (excl. BTW)
ontvangt u:

8 zonnepanelen

300Wp

Omvormer en connector

2KTL

Kabel

30 meter

Onderconstructie

t.b.v. schuin dak

Product informatie

Gewicht 18 kg
Wattpiek 300Wp
Efficiency 18.3%
Afmeting. 1650 mm x 991 mm  x 35 mm
Gewicht 18.0 kg

 

Gemiddeld heeft een zonnepaneel de afmetingen van 1m bij 1,65m en een standaard vermogen van 250Wp (Wattpiek). Gemiddeld levert een zonnepaneel 225kWh zonnestroom op per jaar.

Heeft u vragen over het plaatsen van uw zonnepanlen? Of wilt u een pakket op maat ontvangen? We helpen u graag verder met professionele hulp en ondersteuning door
onze experts.

Goedkoopste prijs

Met dezelfde A-kwaliteit panelen.

Bespaar op energie

Wek je eigen elektriciteit op met zonnepanelen voor thuis.

Veelgestelde vragen

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen werken op zonne-energie. De panelen zijn goed voor het milieu maar zeker ook voor je energierekening. Het zonlicht wordt door zonnecellen in het zonnepaneel omgezet in stroom. Dit noemen we ook wel gelijkstroom. Het omzetten van van gelijkstroom naar bruikbare wisselstroom wordt gedaan door een omvormer. Deze wisselstroom kunnen wij gebruiken in ons huis. Het is dus van belang dat je een omvormer laat plaatsen tijdens de installatie van jouw zonnepanelen.

Wat brengen zonnepanelen op?

De opbrengst van zonnepanelen kan flink verschillen. Gemiddeld heeft een zonnepaneel de afmetingen van 1m bij 1,65m en een standaard vermogen van 250Wp (Wattpiek). Dus gemiddeld per jaar levert een zonnepaneel 225kWh zonnestroom op. Als je 3500 kWh aan stroom verbruikt, het gemiddelde verbruik van een gezin, zijn er ongeveer 16 zonnepanelen nodig om dit op te wekken.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

Er zijn verschillende voordelen als je zonnepanelen hebt. Het belangrijkste voordeel is de besparing op je energierekening. Daarnaast krijgt je woning een beter energielabel door zonnepanelen. Dit is positief voor de waarde van je woning. En als laatste ben je goed bezig voor het milieu. Door de duurzame manier van energie opwekken, verlaag je de CO2-uitstoot van je woning. Een win-winsituatie.

Wat is het rendement van zonnepanelen?

Maar eerst; wat bedoelen we met het rendement van zonnepanelen? Er wordt gekeken naar de hoeveelheid zonlicht dat omgezet kan worden in energie, of wat zonnepanelen financieel kunnen opleveren.

Het rendement is daarom niet altijd zo makkelijk om uit te rekenen. Dit komt omdat het rendement van verschillende factoren afhankelijk is. Het kan liggen aan de volgende factoren:

 • Het type zonnepanelen
 • De leeftijd van de zonnepanelen
 • De hellingshoek van het dak waar de zonnepanelen op liggen
 • Aan welke kant van het huis de zonnepanelen geïnstalleerd zijn
 • Hoeveel schaduw de zonnepanelen hebben
 • De hoeveelheid vuil op de zonnepanelen
 • Het weer

Wat zijn de kosten van zonnepanelen?

Er zijn verschillende factoren die meespelen bij het berekenen van de prijs van zonnepanelen. Het is afhankelijk van het aantal zonnepanelen die je nodig hebt maar ook welk type zonnepaneel je hebt. Ben je benieuwd wat de prijs is voor jouw zonnepanelen? Je kunt bij ons meteen online een offerte aanvragen.